Øyhopping i Kroatia

Legg firmaturen til Hvar i Kroatia. Dette er en av de aller vakreste øyene i hele Kroatia. På denne siden presenterer vi bilder, informasjon og video. La deg inspirere.

Hvar og øyhopping
i Kroatia

Paklenski otoki Ivo Pervan Croatian Tourist Board.jpg
 

 
 

Vekk entusiasmen! Legg firmaturen til Hvar i Kroatia med strandliv, øyhopping og lokale delikatesser.

Hvar er en av de aller vakreste øyene i hele Kroatia.

De idylliske kystbyene Hvar og Stari Grad ble grunnlagt av grekerne for mer enn to tusen år siden. Stari Grad er oppført på verdensarv listen. En firmatur til Hvar gir mulighet for en aktiv opplevelse, kombinert med badeliv og avslapning – du bestemmer! Her finner vi krystallklart vann og en skjærgård med over tusen øyer og skjær. Vi kan snorkle, dykke og svømme, vi kan ha piknik i en badevik – eller hva med et skjærgårdscruise? Mulighetene er utallige.

 En reise til Hvar kan bli akkurat like idyllisk som du har drømt om. Besøk lokale markeder, middager i solnedgang og utflukter til små byer. Øya er knappe 7 mil lang og 5-10 kilometer bred, noe som gjør det enkelt å reise rundt på egenhånd. Hovedbyen Hvar er en sofistikert og levende småby med bredt utvalg av restauranter og uteliv

Vi kan ikke snakke om Kroatia uten å nevne Dubrovnik, som er den mest besøkte byen. Dubrovnik ønsker oss velkommen med sin flotte bymur fra middelalderen, krystallklart hav, trange smug og vakre torg. En annen populær by i Kroatia er Split.

Split med sin historiske gamleby, grønne turmuligheter, gode restauranter, livlige natteliv og strand etter strand i gangavstand fra sentrum

Ring oss på telefon 22 34 70 50
Send e-post til post@bluex.no eller benytt vårt kontaktskjema.

 

Send oss en uforpliktende forespørsel

 

 

Visuelle inntrykk:
Video

Det skal ikke mer en et halvt minutt til for å pirre ionteressent… Hvis du ikke har vært i Hvar tidligere, vil du få noen flotte aha-opplevelser i løpet av denne korte, men vakre videoen.
Varighet: ca 30 sekunder. Tips: Se videoen i fullskjerm.


Foto

Høydepunkter:

  • Med fart i svingene: Beetle Cabriolet safari

  • Spade, spann og Beach buggy

  • Naturen venter: Øyhopping med småbåter

  • Pust ut og nyt livet med en seiltur i solnedgangen

  • Vi utforsker vingårder - med smaksprøver, selvfølgelig

  • Wow-opplevelse! Sightseeing med helikopter over øyene


Dette er kun et av mange eksempler på hva vi kan tilby av firmaturer til Kroatia.
Kontakt oss for tilsvarende firmatur til andre områder i Kroatia, eller alternativer i andre land. Vi skreddersyr en firmaturer for dere.

Ring oss på telefon 22 34 70 50
Send e-post til post@bluex.no eller benytte vårt kontaktskjema.