business_44487168_ml.jpg

Work

BlueX har arrangert gruppereiser for næringslivet siden 2001. Vi er spesialister på verdiskapende firmaturer. Her presenterer vi noen av dine fordeler ved å velge BlueX.

 
 
 

Whistle while you work...

Walt Disney var inne på noe vesentlig: Arbeidet går mye lettere når man har det moro. Å kombinere arbeid med fornøyelser er faktisk langt viktigere enn det innlysende trivselsaspektet. De ansatte føler seg verdsatt, det skaper positiv atmosfære som igjen fører til økt kreativitet og innsats. Og resultatet? Verdiskapning og inntekter for bedriften. Vi i BlueX er eksperter på dette, både når det gjelder det menneskelige og alt det praktiske som skal på plass. En firmatur kan være en av de smarteste investeringene firmaet gjør.

Alle våre oppdrag er unike. Her presenterer vi noen av dine fordeler ved å velge BlueX.

 

 

Du har et team av spesialister

Vi jobber kun med det vi kan og firmaturer har vært vår spesialitet siden 2001. I samarbeid med deg som kunde definerer vi interesseområder og gjennomfører en grundig behovsanalyse. Dette gjør at du og ditt firma får et opplegg som er helt i tråd med dine ønsker og ditt budsjett. 

Aktiviteter som engasjerer

Her kan man boltre seg i muligheter; Båtturer, cruise, konserter, vin- og gastronomiske opplevelser, utflukter til unike attraksjoner med private guider, "tøy-grensene" opplevelser, temakvelder og mye mer.

Faglig innhold "with a twist"

Vi kombinerer det underholdende med det faglige i alle våre program. Helt siden starten har vi bistått grupper med interessante besøk hos utenlandske bedrifter innen mange forskjellige bransjer, vi har også organisert presentasjoner av kulturelle særpreg og lokale spesialiteter. Besøk på Googles hovedkontor i Dublin, BMW i Munchen og London School of Economics har vært noen av høydepunktene, som har blitt tydelig verdsatt av våre kunder.

Crisis Management: Du er trygg

BlueX var et av de første firmaene i Norge som inkluderte "Crisis Management" som en del av bedriftskonseptet. Vi ønsker å være en god rådgiver og partner hvis uhellet skulle være ute. BlueX har egen organisasjon innen kriseberedskap.

Elektronisk påmeldingssystem

Vi har et elektronisk påmeldingssystem som tar seg av alle faser av påmeldingen. Påmeldingsskjema kan inneholde all nødvendig informasjon som f.eks. navn, mobil, mail, navn på ledsager, overnattingsbehov, transportbehov og allergier m.m., samt tjenester som mailutsending, SMS, betalingsløsning og gruppeinndeling. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en navneliste over de du ønsker å melde på så ordner vi resten med å sende ut invitasjon til hver enkelt deltager, eller du mottar en link fra oss om du ønsker å sende ut invitasjonen selv – enklere blir det ikke.

Vi garanterer "value for money"

Vi formidler kvalitetsprodukter til markedets beste priser. Hotellene er kvalitetssikret av oss personlig eller lokale samarbeidspartnere. Vi benytter kun anerkjente fly- og transportselskap, samt autoriserte lokale guider. Hos oss får du heller ingen irriterende ekstrakostnader.

Ingen løse tråder

Hos oss har du alt på ett sted. BlueX er totalleverandør av alle tjenester knyttet til gruppereiser og arrangementer for næringslivet.

Lang erfaring og faglig tyngde

Vi har jobbet med grupper på størrelse fra 10 til 800 med ulike vinklinger, temaer og reisemål. Vårt internasjonale kontaktnett er imponerende. Vi har reist og lært mye underveis, og all denne erfaringen tar vi med oss fra prosjekt til prosjekt. Når du engasjerer BlueX, engasjerer du et team av eksperter som vet hvordan ting skal gjøres.

Du har personlig prosjektleder

Våre prosjektledere loser deg gjennom alle prosjektets faser og sørger for at alt går som det skal. Vi stiller også med reisekoordinator, transferguider og assistanse ved ankomst og avreise på flyplasser. Hos oss har du personlig service og oppfølging 24/7.

Deltager App

Vi tilbyr avanserte mobilbaserte apps både for iOS og Android telefoner. Vi skreddersyr og tilpasser programvaren etter kundens- og arrangementets behov. Event App er en digital kommunikasjonsplattform for informasjon, kommunikasjon, engasjement og nettverksbygging. Appen er skreddersydd for deltakernes mobile enheter.
Klikk her og les mer om appen

 
 
Hos BlueX får du en deltagerapp som er skreddersydd til ditt arrangement