Firmatur til Italia og idylliske Sorrento

En firmatur til Sorrento i Italia vil bli husket...! Byen har magisk beliggenhet på en klippe over den glitrende Napolibukten med utsikt mot Capri. Her kan man vandre langs brosteinsgater, nyte en Limoncello og oppleve italia på en helt ny måte.

Sør-italienske perler

sorrento_damiano-baschiera-394569-unsplash.jpg
 
 

Firmatur til Italia? Sorrento, Capri og Napoli… fra det idylliske til det sjarmerende energiske

Sorrento - en sør-italiensk perle nær noen av Italias mest berømte severdigheter. Magisk beliggenhet på en klippe vendt mot Napolibuktens glitrende vann og øya Capri.

Denne sjarmerende byen byr på sør-italiensk atmosfære med vakre bygninger, blomsterprydete piazzaer og koselige, trange smug og er Limoncellos hovedsete.

En kort båttur over på andre siden ligger Capri, Europas mest idylliske og naturvakre luksusøy med postkortverdige motiver hvor enn du beveger deg.

Ring oss på telefon 22 34 70 50
Send e-post til post@bluex.no eller benytt vårt kontaktskjema.

 

Send oss en uforpliktende forespørsel

 

 

Høydepunkter:

  • Vi lager vår egen ”Limoncello»

  • Båttur og lunsj i Capri - obligatorisk

  • Cabriolettur gjennom den panoramiske Amfalikysten

  • Kokkekurs – vi lærer hemmelighetene bak det Italienske kjøkken

  • Galla middag i selveste Pompeii

Eksemplene fra Italia er en av mange firmaturer fra hele verden. Vi skaper unike opplevelser for deg og dine ansatte. Snakk med oss om deres muligheter.

Italia er en av mange destinasjoner vi i BlueX kjenner godt og kan gi deg og dine ansatte en firmatur som byr på de skjulte og unike opplevelsene. Her handler det først og fremst om å skape den opplevelsen som gir deg og dine ansatte noe å glede dere over, som inneholder de elementene som passer dere, og tilfører selskapet verdi. Italia har mange andre opplevelser å by på og passer utmerket for både små og større grupper på firmatur.

Kontakt oss for tilsvarende firmatur til Italia eller utforsk andre mulige firmaturer som passer akkurat dere.

Ring oss på telefon 22 34 70 50
Send e-post til post@bluex.no eller benytte vårt kontaktskjema.