web02_color_crop.jpg

Deltagerapp

white_top.jpg
 
 

Avansert og praktisk deltagerapp

BlueX digitaliserer ditt arrangement og gir deltakerne mulighet til å engasjere seg på helt nye måter.

Vi tilbyr avanserte mobilbaserte apps både for iOS og Android telefoner. Vi skreddersyr og tilpasser programvaren etter kundens og arrangementets behov.

Event App er en digital kommunikasjonsplattform for informasjon, kommunikasjon, engasjement og nettverksbygging. Appen er skreddersydd for deltakernes mobile enheter. Event = kunnskapsspredning, kulturbygging, nettverking og live markedsføring – hvor suksessformelen er engasjerte deltakere.

 
 

 

Informasjon

I appen har deltagere alltid oppdatert informasjon. Program, innhold, praktisk informasjon, presentasjoner, foredragsholdere, utstillere, hotell, informasjon om destinasjon, ting å gjøre etc.

Interaktivitet

Live avstemminger på storskjerm, spørsmål fra sal til scene, quizer og konkurranser. En app involverer deltageren.

Sosialt medium

Appen fungerer som et lukket sosialt medium for arrangementet, der deltagere kan dele tekst, bilder og video på event-feeden. Dette skaper et forum for deling og diskusjon.

Billetter og innscanning

Alle deltagere har sin egen billett, qr-kode, som gir oss muligheter til å scanne de inn på selve arrangementet, sesjoner eller underarrangemnet.

Kommunikasjon

Som arrangør kan du enkelt kommunisere med deltageren, opplyse og skape engasjement i forkant, under og etter arrangementet. Del tekst, bilde og video.

Eget utseende

Appen tilpasses med egen logo og farger. Appen glir naturlig inn som en del av arrangementet.

 

Nettverk

Deltagerens egen app-profil gir gode muligheter for å presentere seg selv for alle som er tilstede. Deltagere kan sende visittkort eller meldinger i appen.